ADA MAGAZİN’NİN YENİ SAYISI ÇIKTI…

Dergimiz sahibi Ayça Çiçek Ayar: ” Genç bir ekip ile beraber profesyonel iş yapıyoruz ”

Sakarya’ da basın sektörüne yeni bir soluk getiren ‘Ada Magazin’ dergisi’nin 4. sayısı çıktı.

Sakarya’da dergi sektörüne yeni bir soluk getiren Ada Magazin Dergisi’nin yeni sayısı yine büyük ilgi görüyor. Genç kuşak gazetecilerden Ayça Çiçek Ayar‘ ın sahibi olduğu dergi’nin kapağı’ nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ nın da katıldığı Dişli ailesinin düğünü yer alıyor. İstanbul’ da yapılan rüya gibi düğün ile evlenen AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli’ nin kızının mutluluğunu Ada Magazin’ den okuyabilirsiniz.

Bir süre cezaevi’nde yattıktan sonra tahliye olan Sakarya’nın karizma İş adamlarından Serhat Serbes‘ in tahliye olduğu gece usta kalem Hüseyin Cumalı’ ya verdiği ilk röportajının da yer aldığı 4. sayıda, sahne şovu ile Sapanca’ yı sallayan Gülşen‘ nin haberi de bulunuyor.

Türkiye’ nin unutamadığı şehidimiz Ali Gaffar Okkan‘ nın ölümünün yıldönümü Ada Magazin Dergisi‘ nde çok farklı şekilde yer aldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ nin girişimi ile Diyarbakır’ da getirilen Ali Gaffar isimli 101 çocuğun Hendek buluşması dergi’ de ayrı bir yer aldı. Ali Gaffarların mezar başına duası ve yaşananların yer aldığı 4. sayıyı okuyanlar duygusal anlar yaşıyor.

Usta kalem Hüseyin Cumalı ile Ayça Çiçek Ayar’ ın köşe yazılarının bulunduğu dergi’ de yine caddeler ve tarzlar, SRT Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Okumuş’ un aramızdan zamansız ayrılışı, HAS Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Enes Şen ile sıradışı bir röportaj, Sakarya Rizeliler Derneği’ nin görkemli açılışı, Güral Sapanca Otel’ de 2011’e merhaba, büyük ilgi gören Facebook köşesi, Şehir Plancıları Odası Sakarya Şube Başkanı Oya Arapoğlu ile ‘Enler ve İlkler‘ köşesi ve Olay Gazetesi Sahibi Elif Demir Karagöz’ e yapılan sürpriz yaş günü partisi de bulunuyor.

Sakarya Medyası’nda emin adımlarla ilerleyen genç patron Ayça Çiçek Ayar: ” Genç ve idealist bir ekiple çalışıyoruz. En iyisini yapmak için çalışıyoruz. Son sayımızla birlikte aldığımız olumlu eleştiriler iyi yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Daha iyisini yapmak, Sakarya halkına layık olmak, kaliteli, ilkeli, objektif ve ezber bozan bir dergi olmak için daha çok çalışacağız ”

—————————————————————————————————–

Dergimiz, carkhaber.com haber merkezi’ne de konu oldu.

Ada Magazin Çarkhaber